Fira med choklad!

Boka en trevlig chokladaktivitet tillsammans med dina vänner eller familj. Passar utmärkt till möhippa, födelsedagsfirande etc.

Choklad- och pralinprovning

Chokladen och kakaofrukten har en tusenårig lång och spännande historia med sitt ursprung i Amazonas djupa snår. Följ med på en resa till regnskogens djupa dalar och upplev en njutningsfylld kväll med kvalitetschoklad och olika praliner.

Under provningen provas choklad med varierande kakaohalt från flera delar av världen och ni får lära er om till ex. chokladens historia, kakaoodling och framställning. Vi smakar även på olika sorters praliner och dricker något gott till. 

Då chokladprovningen anpassas till er tidsmässigt och beroende på hur många personer ni är, ber vi om att ni mejlar oss för mer information och prisuppgifter.  

Pralintillverkning (2 timmar)

Chokladen har en lång och spännande historia och har genom åren använts både som valuta och medicin.Ni kommer att jobba parvis eller i grupp om 3 personer. Under denna roliga chokladkursen får ni lära er om hur pralintillverkning går till, kokar en pralinfyllning, tempererar choklad samt gjuter praliner i en pralinform. 

Ni får självklart all chokladen med er hem!

Vill i kombinera båda en chokladprovning och pralinkurs är det självklart möjligt!

 

Då kursen anpassas till er tidsmässigt och beroende på hur många personer ni är, ber vi om att ni mejlar oss för mer information och prisuppgifter.  
 

.