Helgens kurser

Oj,nu är det verkligen ett tag sedan jag skrev något i bloggen, så är det det när man har Facebook och Twitter. Det blir så att jag oftast skriver där istället och glömmer att jag har en blogg också att uppdatera.. Nu är det högsesongen för choklad och skönt är det att kunna jobba med choklad igen och hålla kurser utan att vara så orolig för att det blir för varmt i lokalen!

 

Tidigare i höst var vi huvudarrangör av Chokladgästabudet tillsammans med Chokladskolan. Det var en choklad- och delikatessmässa där många chokladmakare och delikatessförädlare var med. Bland utställarna var min goda vän Nat från Madre Chocolate som reste hela vägen från Hawaii, Robert Es Choklad, Labys Choklad & Honung,Pärlans Konfektyr, Macarong, Prima Pralin, Johannas Choklad, Sniffit från Norge, vinnare av Årets Pralin 2011 Jenny Roshage och min goda väninna Yuko från Yuko Ono Sthlm. Jag vill gärna tacka alla utställare som var med och även alla som hjälpte till under arrangemanget, det var en trevlig och härlig dag!

 

Nu har vi kommit igång med våra chokladprovningar och pralinkurser igen. Känns så bra! I helgen var det fullt hus hos oss, jag hade räknat fel så det var överbokat men alla fick plats. En härlig grupp och det var riktigt trevligt! På slutet av dagen fick jag veta utav en av deltagarna att hon egentligen inte gillar choklad men var med ändå pga att det var en del av födelsedagsfirandet den dagen. I söndags fick en av deltagarna en riktig överraskning då hennes två väninnor överraskade henne med pralinkursen som en del av en födelsedagspresent. Vilken tur att hon uppskattade överraskningen! 

 

Må så gott!

/Alma

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln